Itsenäiset agilitytreenit hallilla vol. 2

Käytiin perjantaina jälleen hallilla treenaamassa agilityä. Varattiin puolitoista tuntia halliaikaa, ja se tuntui juuri sopivalta. Välissä pystyy pitämään muutaman tauonkin jos on tarvetta.

Tehtiin jopa lyhyttä rataa, jonka vaimo suunnitteli. Ihan yksinkertaisia ratoja, muutamia hyppyjä, rengas, kepit sekä putki. Näitä elementtejä käytettiin ja loistavasti meni! Lisättiin treenien loppuvaiheessa myös pussi rataan ja mahtavaa! Usko oppi pussin, viimein. Ei enää pelkää ollenkaan, vaan menee vauhdilla läpi. Rupesi itsekin tarjoamaan sitä, kun hoksasi, että siitä saa paljon nameja ja kehuja.

Tällä kertaa kuvia ei tullut hirveästi otettua, sillä ratojen tekemiseen meni jonkin verran aikaa, ja keskityttiin molemmat enemmän treenaamiseen kuin kuvaamiseen.

Totuteltiin myös taas vähäsen keinuun, joka on vieläkin melkoisen kamala. Tutustuttiin myös A-esteeseen, ja Usko ymmärsi että kontaktialue on samanlainen kuin puomissa, joten Usko tarjosi ihan itse kontaktia.

Ja vaikka alussa toisella puolella hallia olikin toisia koiria, niin Usko ei niistä häiriintynyt, vaikka meteliä pitivätkin yhdessä vaiheessa.

Itsevarmuus on selvästi lisääntynyt Uskolla. Esteitä tekee suuremmalla varmuudella ja innostus on ilmiselvää. Usko saa joka kerta hepulin kun pääsee hallille.

Seuraavaa kertaa varten pyysin vaimoa suunnittelemaan muutamia lyhyitä ratoja. Saa nähdä millaisia ratoja sieltä tulee! Valmiiksi suunniteltu rata on nopea rakentaa hallilla ja päästään nopeammin itse asiaan, eli treenaamiseen.

Kirjoittaja:

Koiraharrastaja ja koirabloggaaja, joka harrastaa koirien kanssa canicrossia, bikejoringia, sekä satunnaisesti agilitya, tokoa että nose workia. Koiramaisten harrastusten lisäksi harrastan lukemista, luovaa kirjoittamista sekä valokuvaamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s