#mainostusta

Pohjolan hurtat on nyt Facebookissa & Instagramissa!
Facebookista löydät meidät tästä osoitteesta
& Instagram löytyy nimimerkillä @pohjolanhurtat

Nykyhetkeä sekä tulevaisuuden suunnitelmia silmällä pitäen olen päättänyt loikata myös Facebookiin että Instagramiin. Ihmisten tavoittaminen on tärkeää, ja mikäpä olisi nykyään fiksumpi paikka kuin sosiaalinen media?

Instagramissa tulee olemaan päivittäistä arkea ja vaikka mitä muuta kivaa kuvien muodossa! Facebookissa taasen jaettuja uutisia, mielipidekirjoituksia ja niin edelleen. Eli nyt kipin kapin tykkäämään!

Written by Toivo-Anselmi

Koiraharrastaja ja koirabloggaaja, joka harrastaa koirien kanssa canicrossia, bikejoringia, sekä satunnaisesti agilitya, tokoa että nose workia. Koiramaisten harrastusten lisäksi harrastan lukemista, luovaa kirjoittamista sekä valokuvaamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: