Pentulaatikon kuulumisia

Aika kuluu hurjaa vauhtia, sillä pennut ovat jo kuuden vuorokauden ikäisiä. Kaikki on sujunut tähän mennessä hyvin, maitoa tulee runsaasti ja pentujen paino nousee hyvää vauhtia. Hertta on nyt muutaman päivän syönyt vähän verrattuna tiineyden viimeisiin viikkoihin. Syö suunnilleen sen verran, mitä söisi normaalisti.

Synnytyksen jälkeiset kolme vuorokautta Hertta ei malttanut ulkona kuin käväistä nopeasti tarpeillaan. Sitten pitikin jo päästä takaisin kotiin. Nyt voidaan jo mennä kauemmas ja olla pidempään ulkona, eli selvästi rauhallisempi kuin vielä muutama päivä sitten.

Seurasin myös Hertan ruumiinlämpöä, joka oli 39 asteen paikkeilla kaksi vuorokautta synnytyksen jälkeen. Kolmantena vuorokautena lämpö oli laskenut normaaleihin lukemiin. Eli tulehduksia tai vastaavaa ei ole, mikä on helpotus! Kaikki istukat kyllä tulivat kokonaisina ulos, mutta tulehduksen riski oli silti olemassa, oli se sitten kuinka pieni hyvänsä.

Punnitsin pennut heti syntymässä, sekä sitten 12 tunnin ikäisenä. Siitä eteen päin ollaan punnittu kerran päivässä, aina iltaisin.

Ja loppuun vielä pennuista eilen otetut kuvat pennuista. Pennut syntymäjärjestyksessä.

Written by Toivo-Anselmi

Koiraharrastaja ja koirabloggaaja, joka harrastaa koirien kanssa canicrossia, bikejoringia, sekä satunnaisesti agilitya, tokoa että nose workia. Koiramaisten harrastusten lisäksi harrastan lukemista, luovaa kirjoittamista sekä valokuvaamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: