Haldirin ontumatutkimus

Käytiin viime viikolla Viiksistä hännänpäähän -eläinlääkäriasemalla Haldirin epämääräisen kipuoireilun vuoksi. Haldir oli tätä ennen reilun viikon verran aristanut oikeaa lonkkaa, peitsannut, ontunut ja ollut lyhytpinnainen. Eläinlääkäri tutki Haldirin ja totesi saman kuin minäkin, oikea lonkka on jäykkä ja Haldir pistää vastaan kun sitä yrittää liikuttaa ääriasentoihin.

Päätettiin ottaa röntgenkuvat ja kuvista paljastui puhdas luusto, B/B-lonkat ja kaikinpuolin siisti rakenne. Eläinlääkäri sanoi, että luultavasti kyseessä on pehmytkudosvamma. Mitään ongelmaa luustossa ei siis ole, joten eläinlääkäri kirjoitti reseptin tulehduskipulääkkeeseen jota Haldir on nyt syönyt neljä päivää. Kipulääkkeet ovat selvästi auttaneet, kärttyisyys ja ontuminen on jäänyt lähes kokonaan pois.

Vaikkakin kuvat olivat epäviralliset, olen iloinen Haldirin B/B-lonkista ja siitä ettei luustossa näkynyt mitään ongelmia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: