Topin poiminnat

Topin poiminnat on minun, eli blogin kirjoittajan valitsemia koira-aiheisia linkkejä. Linkkien kautta saat lisätietoa koirien kouluttamisesta, ruokinnasta ja monesta muusta! Kerron lyhyesti mitä linkin takaa löytyy, joko nappaamalla sivustolta pätkän, tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla itse lyhyen kuvauksen. Antoisia luku-/kuunteluhetkiä!

Eläinkoulutusblogi

• Eläinkoulutusblogin takana on Jaana Pohjola (Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc), ja blogista löytyy useita koiria, kissoja sekä hevosia ja niiden kouluttamista ja hyvinvointia käsitteleviä artikkeleita. Jaana Pohjola tekee myös kotikäyntejä ongelmatilanteissa. Kannattaa liittyä jäseneksi, niin pääsee katsomaan hyviä videoita käyttäytymisestä ja kouluttamisesta!

• Suosittelen Jaana Pohjolaa aina ihmisille ongelmatapauksissa, sillä olen itse todennut Jaanan ohjeiden olevan kultaakin kalliimpia. Ja Karman kanssa käydessämme Lahen murrella opettelemassa kynsienleikkuuseen tarvittavia tukitaitoja, totesin Jaanan olevan aidosti välittävä ihminen, joka haluaa omistajan ja lemmikin parasta.

Katiska

• Koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä sekä koirien osaamisen verkkokouluttaja

-> Katiskan luennot nyt ilmaiseksi kaikkien saatavilla!
-> Allekirjoittanut suosittelee muun muassa seuraavia luentoja: Ehjänä eläkkeelle, Urheilukoiran palauttaminen sekä Liikkuvan koiran rutiinitarkastus

Eläinkoulutusblogi

• Blogia kirjoittaa eläinten käytösneuvoja sekä eläinkouluttaja Jaana Pohjola. Artikkeleita löytyy niin koirista, kissoista kuin hevosistakin. Blogi antaa paljon tietoa ja tuoretta näkökulmaa eläinten käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Jäsenille paljon videoita, joissa ratkotaan muun muassa hihnakäytöksen ongelmia, hoitotoimenpiteiden kouluttamista ja paljon muuta!

• Vahva suositus, blogissa on paljon tietoa, mutta selkeästi ja fiksusti aseteltuna. Suosittelen jokaiselle koirien kanssa touhuavalle, tämä blogi todellakin auttaa pääsemään koiran pään sisälle.