Topin poiminnat

Topin poiminnat, eli minun, blogin kirjoittajan valitsemia koira-aiheisia linkkejä. Linkkien kautta saat lisätietoa koirien kouluttamisesta, ruokinnasta ja monesta muusta! Kerron lyhyesti mitä linkin takaa löytyy, joko nappaamalla sivustolta pätkän, tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla itse lyhyen kuvauksen. Antoisia luku-/kuunteluhetkiä!

Ehjänä eläkkeelle -videoluento @ Katiska

• HUOM. Toistaiseksi kaikkien saatavilla

”Ehjänä eläkkeelle on videoluento, jolla on vahva yleissivistävä merkitys. Se on jaettu omiin kokonaisuuksiinsa alkaen esittelystä, mennen pentuvaiheen kautta nuoriin aikuisiin ja siitä aktiivin uran jälkeen tavoitteeseen: jos ei rauhalliseen, niin ainakin seesteisen terveisiin eläkevuosiin.”

• Erittäin hyvä videoluento, joka jokaisen koiranomistajan pitäisi katsoa, erityisesti niiden, jotka harrastavat koiriensa kanssa. Tuttuun tapaan Lehtosen Jakke kertoo kaiken selkeästi. Luento on jaettu sopiviin kokonaisuuksiin joiden seuraaminen on helppoa.

Eläinkoulutusblogi

Blogia kirjoittaa eläinten käytösneuvoja sekä eläinkouluttaja Jaana Pohjola. Artikkeleita löytyy niin koirista, kissoista kuin hevosistakin. Blogi antaa paljon tietoa ja tuoretta näkökulmaa eläinten käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Jäsenille paljon videoita, joissa ratkotaan muun muassa hihnakäytöksen ongelmia, hoitotoimenpiteiden kouluttamista ja paljon muuta!

• Vahva suositus, blogissa on paljon tietoa, mutta selkeästi ja fiksusti aseteltuna. Suosittelen jokaiselle koirien kanssa touhuavalle, tämä blogi todellakin auttaa pääsemään koiran pään sisälle!